Bun venit!

Despre Noi
Biblioteca Delivery

Meniu variat

Ingrediente din Italia

Când ne-am decis să introducem pizza în meniul de la Biblioteca din Herăstrău, am vrut doar să facem o pizza bună. Nu să inventăm roata. Ci doar să ne bucurăm de o pizza așa cum ne place nouă, ușor mofturoși și umblați prin lume. Și credem că ne-a ieșit. Este o pizza așa cum trebuie, cu ingrediente ușor de citit.

Povestea noastră

Pizza așa cum trebuie

Vara ne adunăm la Bibliotecă în Herăstrău. Zile lungi și tihnite, senzații plăcute, amintiri, petreceri, prieteni. Și de ceva vreme și pizza. Pizza care place și ne-a adus în topul pizzelor de pe Trip Advisor, așa că ne-am gândit la următorul pas: livrarea. Astfel a apărut Biblioteca Delivery, într-un spațiu compact și eficient, cu o terasă cool și posibilitate de livrare în tot Nordul Capitalei.

Robert Zanescu
Robert Zanescu
2 Iunie 2023
Pizza mea favorita.
Alina Ban
Alina Ban
24 Aprilie 2023
Personalul super amabil :))) (Elena&Luci)
1alexandra12
1alexandra12
23 Aprilie 2023
Best pizza in town
Cosma Necula
Cosma Necula
8 Aprilie 2023
Foarte tare mancarea, cat si servirea. Lucian este un om de nota 10. Ne a servit exact asa cum am avut nevoie, ba mai mult ne-a facut si o pizza personalizata :))). Recomand cu incredere. Multumim domnului Lucian!
George Robert Iancu
George Robert Iancu
8 Aprilie 2023
Multumim Lucian pentru cea mai buna pizza!
Eric Rosu
Eric Rosu
7 Aprilie 2023
Cea mai bună pizza! Recomand!
Mircea Pavelescu
Mircea Pavelescu
6 Aprilie 2023
Am descoperit o pizza adevarata, o echipa tanara si implicata in ceea ce fac. Incercati o pizza cu gust, aceasta se datoreaza faptului ca folosesc ingrediente de calitate din Italia si asta se simte. Desi pare a fi o reclama, va veti convinge de calitatea oferita si cu siguranta o sa reveniti. Felicitari!!!
Stefan Anghel
Stefan Anghel
2 Aprilie 2023
O suuper pizza ! Ingrediente de top . Cuptor bun, cu lemne . Voi reveni !
Olivia Hanganu
Olivia Hanganu
1 Aprilie 2023
I was really surprised by the overall taste and the quality ingredients of the pizza I ordered. I will definitely recommend!